Kuća za odmor "Villa Ladonja" na jugoistoku istreVilaNaša ladonja, mitsko istarsko stablo po kojoj smo nazvali kuću za odmor, živi s našom obitelji već 200 godina. Pod njenim teškim granama i velikim hladom svi su naši preci odmarali i pronalazili mir.
  • Pod njenim teškim granama i velikim hladom svi su naši preci odmarali i pronalazili mir. U našoj prostranoj, komotnoj kući, staroj gotovo 400 godina, osjeća se dobro i i velika obitelj i veselo, brojno društvo. Vrtovi oko kuće, prostrani bazen s grijanom vodom usred zelenila, svježe povrće koje možete ubrati za ručak, kristalno bistra jutra i lijene popodnevne sieste u hladu ladonje, pružaju onu stopljenost s prirodom za kojom svi čeznemo u užurbanosti i sivilu gradskog života.

Obitelj Brgić KolićŽivimo u Manjadvorcima, pored kuće koju iznajmljujemo za vas. Velika smo obitelj sa 4 djece i svi radimo s našim gostima.

Na našem posijedu uzgajamo životinje, voće i povrće. Volimo biti u kontaktu sa našim gostima te pružiti im ugodan i veseo odmor.

Nakon boravka u kući „Ladonja“ ostaje vam zelenilo u očima i veselje u dušiZanimljivosti u bliziniVilla Ladonja - Barban, Istra, Croatia

Ranch Barba ToneVilla Ladonja - Barban, Istra, Croatia

Adrenalina Park GlavaniIstra Adventures

Villa Ladonja - Barban, Istra, Croatia
Villa Ladonja - Barban, Istra, Croatia

Villa Ladonja

Manjadvorci 32, Barban, Istra, 52207, Hrvatska